Keresés

Speciális keresés »

Milyen nyomtatót vegyek

2018-10-30

Megfelezné irodája nyomtatási költségeit? Úgy érzi, indokolatlanul sokat költ kellékanyagra? Kíváncsi rá, hogy mennyiért nyomtat, és létezik-e ennél költséghatékonyabb megoldás? Elégedetlen nyomtatójával, vagy épp nyomtatót keres irodájába, és szeretne megbízható, gazdaságos megoldást?

Miért jó Önnek, ha hozzánk fordul tanácsért?

– mert díj- és kötelezettségmentesen megvizsgáljuk, tudunk-e olyan nyomtatót találni Önnek, amely a jelenleginél számottevően kisebb fenntartási költség mellett dolgozik.

 

– mert nemcsak a cége számára ideális nyomtató típus kiválasztásában segítünk, hanem a piacon fellelhető legjobb árat is biztosítjuk Önnek.

 

– Nálunk a termék vásárlásával nem ér véget az együttműködés, hanem itt kezdődik. Számíthat ránk a beüzemelés, illetve a használat során felmerülő kérdései megválaszolásában is, hogy a nyomtatása valóban zökkenőmentes legyen. Kedvezményes kellékanyag árainkkal pedig segítünk, hogy a nyomtatója gazdaságos is maradjon. Rendelkezésre állunk a webáruházunkban Zafir Premium márkájú patron és toner termékekkel.

 

– mert szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy: 80%-al csökkenjen a nyomtatásra szánt energia költsége az Ön cégében; gyorsabban tudjanak a munkatársai dolgozni irodai nyomtatójával; könnyebb, modernebb módon nyomtassanak; a nyomtatás kevésbé terhelje a környezetet és a munkatársai egészségét.

Mi fontos a nyomtatójában?

Megtakarítás

A bemutatókat kiváló minőségben, igényesen és olcsóbban is ki tudja nyomtatni. Színes nyomtatás esetén például egy lézernyomtatóhoz képest akár 70%-al olcsóbb lapköltséggel számolhat oldalanként.

Praktikum

Az irodában fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját, és ne plusz feladatokat adjon. A kéttálcás gépekkel például Ön úgy tud borítékot és A4-es levelet nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat. Hasznos az is, ha a nyomtató tudja a kétoldalas nyomtatást. Képzelje el, hogy a többoldalas dokumentumok esetében a nyomtatója automatikusan képes a lap mindkét oldalára nyomtatni. Így egyszerre óvja környezetét, spórol a papírköltségen!

Stabilitás

Ha olyan nyomtatót használ, amely gyakran elromlik, vagy a technológiájából adódóan bizonyos időnként drága alkatrészeket kell benne cserélni, akkor váltania kell! Nincs annál bosszantóbb, ha egy szerződéskötés közben romlik el a nyomtató!

Idő

Ha Önnek drága az ideje, akkor fontos perceket tud megspórolni, ha nyomtatója azonnal működésbe tud lépni, nincs felesleges bemelegedési idő! Hasznos tulajdonság lehet, ha időt spórolva akár a telefonjáról is ki tud közvetlenül nyomtatni egy szerződést.

Integráció

Fontos, hogy a nyomtató együtt tudjon dolgozni az Ön által használt rendszerrel, szoftverekkel. Ha többen dolgoznak egy irodában, akkor a helyi hálózat segítségével egyszerűen tudjon nyomtatni az összes munkatárs!

Környezet

Egy irodában, ahol össze vannak zárva emberek egy nyomtatóval, ma már fontos, hogy ne okozzanak a nyomtatóban található alkatrészek semmilyen (akár minimális) egészségkárosodást sem. Például, ha Ön lézernyomtatót használ, akkor bizonyos mennyiségű mérgező és allergén ózon kerül minden nyomtatással a levegőbe. Sőt, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt).

Helytakarékos

Egy ingatlanirodában még fontos lehet a faxgép, a szkenner és a fénymásolás is. Hasznos, ha ezeket az extra funkciókat egyetlen gép képes megoldani. Így helytakarékos megoldást kapunk.

Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken.

Legkeresettebb termékeink
285A/435A/436A/CRG-725 2K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
4.015 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
301XL BK V2 (CH563EE) 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
6.227 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
285A/CRG-725 (CE285A) 1.6K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
3.999 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
T0711 (711) 15ML 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
890 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
Akciós termékek
MLT-D203S 3K 100% ÚJ ZAFÍR TONER
8.349 Ft+ÁFA Készlet: 6-20 darab
db
Jelenleg nincs raktáron, érdeklődjön telefonon!
T037 CMY UGY. TINTAPATRON
211 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
CLI-571XL BK 100% ÚJ UGY. PATRON
710 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
SP100 (SP-100) 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
9.990 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
3610/3615 (106R02723) 14.1K ÚJ UGY. WHITEBOX TONER
8.690 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
Bejelentkezés
Kosár tartalma
A kosár üres.