Keresés

Speciális keresés »

Milyen nyomtatót vegyek

2018-10-30

Megfelezné irodája nyomtatási költségeit? Úgy érzi, indokolatlanul sokat költ kellékanyagra? Kíváncsi rá, hogy mennyiért nyomtat, és létezik-e ennél költséghatékonyabb megoldás? Elégedetlen nyomtatójával, vagy épp nyomtatót keres irodájába, és szeretne megbízható, gazdaságos megoldást?

Miért jó Önnek, ha hozzánk fordul tanácsért?

– mert díj- és kötelezettségmentesen megvizsgáljuk, tudunk-e olyan nyomtatót találni Önnek, amely a jelenleginél számottevően kisebb fenntartási költség mellett dolgozik.

 

– mert nemcsak a cége számára ideális nyomtató típus kiválasztásában segítünk, hanem a piacon fellelhető legjobb árat is biztosítjuk Önnek.

 

– Nálunk a termék vásárlásával nem ér véget az együttműködés, hanem itt kezdődik. Számíthat ránk a beüzemelés, illetve a használat során felmerülő kérdései megválaszolásában is, hogy a nyomtatása valóban zökkenőmentes legyen. Kedvezményes kellékanyag árainkkal pedig segítünk, hogy a nyomtatója gazdaságos is maradjon. Rendelkezésre állunk a webáruházunkban Zafir Premium márkájú patron és toner termékekkel.

 

– mert szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy: 80%-al csökkenjen a nyomtatásra szánt energia költsége az Ön cégében; gyorsabban tudjanak a munkatársai dolgozni irodai nyomtatójával; könnyebb, modernebb módon nyomtassanak; a nyomtatás kevésbé terhelje a környezetet és a munkatársai egészségét.

Mi fontos a nyomtatójában?

Megtakarítás

A bemutatókat kiváló minőségben, igényesen és olcsóbban is ki tudja nyomtatni. Színes nyomtatás esetén például egy lézernyomtatóhoz képest akár 70%-al olcsóbb lapköltséggel számolhat oldalanként.

Praktikum

Az irodában fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját, és ne plusz feladatokat adjon. A kéttálcás gépekkel például Ön úgy tud borítékot és A4-es levelet nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat. Hasznos az is, ha a nyomtató tudja a kétoldalas nyomtatást. Képzelje el, hogy a többoldalas dokumentumok esetében a nyomtatója automatikusan képes a lap mindkét oldalára nyomtatni. Így egyszerre óvja környezetét, spórol a papírköltségen!

Stabilitás

Ha olyan nyomtatót használ, amely gyakran elromlik, vagy a technológiájából adódóan bizonyos időnként drága alkatrészeket kell benne cserélni, akkor váltania kell! Nincs annál bosszantóbb, ha egy szerződéskötés közben romlik el a nyomtató!

Idő

Ha Önnek drága az ideje, akkor fontos perceket tud megspórolni, ha nyomtatója azonnal működésbe tud lépni, nincs felesleges bemelegedési idő! Hasznos tulajdonság lehet, ha időt spórolva akár a telefonjáról is ki tud közvetlenül nyomtatni egy szerződést.

Integráció

Fontos, hogy a nyomtató együtt tudjon dolgozni az Ön által használt rendszerrel, szoftverekkel. Ha többen dolgoznak egy irodában, akkor a helyi hálózat segítségével egyszerűen tudjon nyomtatni az összes munkatárs!

Környezet

Egy irodában, ahol össze vannak zárva emberek egy nyomtatóval, ma már fontos, hogy ne okozzanak a nyomtatóban található alkatrészek semmilyen (akár minimális) egészségkárosodást sem. Például, ha Ön lézernyomtatót használ, akkor bizonyos mennyiségű mérgező és allergén ózon kerül minden nyomtatással a levegőbe. Sőt, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt).

Helytakarékos

Egy ingatlanirodában még fontos lehet a faxgép, a szkenner és a fénymásolás is. Hasznos, ha ezeket az extra funkciókat egyetlen gép képes megoldani. Így helytakarékos megoldást kapunk.

Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken.

Legkeresettebb termékeink
Jelenleg nincs raktáron, érdeklődjön telefonon!
9351XL (21XL) 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPA...
3.990 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
285A/435A/436A/CRG-725 100% ÚJ UGY. ZAF?...
3.650 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
2612A/FX-10/FX-9 (Q2612A) 100% ÚJ UGY. ZA...
3.590 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
Akciós termékek
413A MAGENTA (305A, CE413A) 100% ÚJ UGY. ...
4.100 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
KX-FA136A EREDETI PANASONIC 2 DB (2IN1) FE...
12.800 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
T8651 (86XXL) 10K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TIN...
9.000 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
CLI-571 XL M 100% ÚJ UGY. PATRON
2.100 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db