Keresés

Speciális keresés »

ASUS TUF GAMING M3 VEZETÉKES OPTIKAI EGÉR, SZÜRKE (90MP01J0-B0UA00)

ASUS TUF GAMING M3 VEZETÉKES OPTIKAI EGÉR, SZÜRKE (90MP01J0-B0UA00)

Termékfajta: Egyéb termékek

Brand: Egyéb

Terméktípus: Egyéb

Ez a termék jelenleg nem elérhető!
Ár: 6.810 Ft + áfa (Bruttó: 8.649 Ft)

A TUF Gaming M3 egy ergonomikus kialakítású, vezetékes, RGB megvilágítású gamer egér 7000 dpi-s érzékelővel, könnyű kialakítással, strapabíró bevonattal, erős használatra szánt kapcsolókkal, hét programozható gombbal és Aura Sync megvilágítással.

  • Ergonomikus és könnyű: kényelmesen és nagy sebességgel használható, jól irányítható, karmos és teljes tenyeres fogással is.
  • A játék-kategóriás 7000 dpi-s optikai érzékelő pixelpontos nyomkövetést biztosít, és két DPI-váltóval is rendelkezik az érzékenység menet közbeni változtatásához.
  • Igazoltan jól tűri az erős terhelést: speciális bevonata strapabíró, kapcsolóit 20 millió kattintásra terveztük, és Teflon® talpa 250 kilométernyi használatra készült.
  • Személyre szabható, az eszközök közötti szinkronizálást támogató Aura Sync RGB megvilágítása végtelen lehetőséget tartogat.
  • Hét jó nyomásérzetű, programozható gomb és belső memória az egyedi gombkonfigurációk mentésére, hogy mindig a saját kívánalmaid szerint játszhass, bárhová sodor az élet.
  • Armoury II segédprogram kiterjedt vezérlési lehetőségekkel és intuitív felhasználói felülettel az egyszerű beállításhoz, hogy az egeret igazán magadra szabhasd.

KÖNNYŰ SUHANÁS, KEMÉNY KÜZDELEM
A TUF Gaming M3 egy kompakt egér, amely a játékosok által elvárt kényelmet, teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja. Ergonomikus és könnyű, ezért hosszú küldetéseknél is jól használható. Kimagasló pontosságú optikai érzékelője előnyt jelent a csatákban. A 20 millió kattintásra kalibrált kapcsolókkal és a kivételes strapabírást biztosító speciális bevonattal az M3 jól viseli az erős használattal járó megpróbáltatásokat. Személyre szabható Aura Sync RGB megvilágítással is rendelkezik, hogy megvillanthasd a saját stílusodat.

ERGONOMIKUS, KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS
A TUF Gaming M3 kompakt, könnyű kialakítása a gyors FPS-játékokhoz lett igazítva, karmosujjas és ujjhegyes fogáshoz egyaránt. Az ergonomikus és könnyű egér sok kör játék után is kényelmes marad, optimalizált formája javítja a kezelést és az irányítást egyaránt.

JÁTÉKKATEGÓRIÁS OPTIKAI ÉRZÉKELŐ
A játékkategóriás, 200–7000 dpi-s optikai érzékelővel felszerelt, az ASUS Armoury II-vel akár négyféle DPI-szintre is beállítható TUF Gaming M3 azt a pontosságot, precizitást és sebességet nyújtja, amelyre szükséged van a versenyben. 1000 Hz-es lekérdezési gyakoriságával akadásmentesen és remek válaszkészséggel gondoskodik a kimagaslóan sima játékról.

ERŐS ÉS STRAPABÍRÓ
A TUF Gaming M3 kívül-belül sok év frontszolgálatra készült. A külső héj speciális megerősített bevonatot kapott, amely több mint tízféle szigorú teszten bizonyította kopásállóságát, dörzs- és izzadságtűrését. És hogy tomboló csatákban is jobb K/D (ölés/halás) arányt tudjon nyújtani, a legfontosabb gombokhoz nagyon jó nyomásérzetű és legalább 20 millió kattintásra hitelesített kapcsolókat használtunk. Az egér lábai pedig teflonból készültek, hogy hosszú-hosszú ideig simán mozogjon.

AURA SYNC RGB MEGVILÁGÍTÁS
Az Aura Sync megfelelő szabadságot ad a TUF Gaming M3 egér testre szabásához a teljes színskála és különféle megvilágítási effektusok használatával. A fények egyszerűen szinkronizálhatók a kiterjedt Aura Sync ökoszisztéma más tagjainak fényeivel, úgyhogy nagyon könnyű egy valóban ragyogó, különleges játékkuckót létrehozni.

HÉT TAKTILIS, PROGRAMOZHATÓ GOMB
A TUF Gaming M3 hét jó fogású, programozható gombbal rendelkezik, amelyekre saját elrendezésben különféle funkciók programozhatók a játékhoz. A két DPI-váltó lehetővé teszi az érzékenység változtatását menet közben, miközben a két, átgondoltan elhelyezett baloldali gomb és a kattintható görgő további vezérlési lehetőségeket kínál.

Armoury II
Az Armoury II egy illesztőprogramra épülő szoftver, amely kiterjedt kezelési lehetőséget nyújt, és amelynek intuitív grafikus felhasználói felületén könnyedén hozzáhangolhatod a TUF Gaming M3-at a saját játékstílusodhoz. Profilokat hozhatsz létre, személyre szabhatod a színeket és a fényeffektusokat, funkciót adhatsz a gomboknak, állítgathatod a teljesítményparamétereket és még sok más egyebet. Játék közben akár hardverstatisztikákat is rögzíthetsz a szórakozási adatok elemzéséhez

 

 

Legkeresettebb termékeink
285A/435A/436A/CRG-725 2K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
4.015 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
301XL BK V2 (CH563EE) 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
6.227 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
285A/CRG-725 (CE285A) 1.6K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
3.999 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
T0711 (711) 15ML 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
890 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
Akciós termékek
db
db
PG-40 BK 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
8.055 Ft+ÁFA Készlet: 6-20 darab
db
db
db
db
Bejelentkezés
Kosár tartalma
A kosár üres.