Keresés

Speciális keresés »

ASUS ROG DELTA GAMER FEJHALLGATÓ, FEKETE (‎90YH00Z1-B2UA00)

ASUS ROG DELTA GAMER FEJHALLGATÓ, FEKETE (‎90YH00Z1-B2UA00)

Termékfajta: Egyéb termékek

Brand: Egyéb

Terméktípus: Egyéb

db
Ár: 62.860 Ft + áfa (Bruttó: 79.832 Ft)
Készlet: 1-5 darab


Tiszta hangokkal a győzelemért
A ROG Delta a világ első játékhoz optimalizált headsetje, amely megkapta az iparágvezető HiFi-kategóriás ESS 9218 Quad-DAC hangrendszert. A komoly játékosoknak ez a fantasztikusan tiszta és részletgazdag hang pont azt a különbséget jelentheti, amelyre győzelemre segíti őket. A ROG Deltának egy USB-C csatlakozója van és egy USB-C - USB 2.0 adapterrel érkezik, hogy PC-kkel, konzolokkal és mobileszközökkel egyaránt összeköthető legyen. Az egyedi, körkörös szivárványos RGB-fények nagyon menők; mindenkit túlragyogsz majd a csatamezőn.
Következő generációs Asus Essence hangsugárzós
A ROG Deltánál az exkluzív ASUS Essence hangsugárzók az Audio Signal Diversion (audiojel-eltérítési) technológiával is kiegészültek. Ez a gyakorlatban egy körkörös falat jelent, amely segít a magas, közepes és mély frekvenciájú hangok szétválasztásában és a frekvenciatartományok interferenciájának csökkentésében, és ezáltal tisztább megszólalást eredményez. Emellett a széles, 20-40 kHz-es frekvenciaválaszú hangsugárzó fantasztikusan erős basszusokat és optimális játékhangokat tud megszólaltatni, vagyis minden apró részletet hallani fogsz, miközben körbeölel és magával ragad a hangélmény.
Kimagasló jel-zaj arány az FPS-játékokban
A jel-zaj arány (SNR) döntő tényező a játékhoz tervezett headseteknél, különösen az FPS-játékoknál számít sokat. A magasabb SNR-érték lehetővé teszi, hogy pontosan meghalld, hol settenkedik az ellenfél, merről jönnek a lövések és a robbanások. Négy digitális-analóg átalakítójával a ROG Delta példa nélküli, 127 dB-es jel-zaj arányra képes. Ezt a szintet az egy DAC-os játékos headsetek meg sem tudják közelíteni.
Exkluzív körkörös szivárványszínű RGB megvilágítás
Mutasd meg a saját stílusodat a személyre szabható Aura RGB-megvilágítással. A ROG Delta többet tud, mint az egyszínű világítás: ez a világ első olyan játékos headsete, amely köröskörül szivárványszínű fényekkel ragyog. Ez a csodás effektus hét független megvilágítási zónával éri el a csodás, körben áramló színeket. Válassz a több mint 16,8 millió színkombináció és a hat előre beállított megvilágítási effektus közül.
ASUS Aura Sync technológia
A ROG Delta megkapta az ASUS Aura Sync technológiát is: ezzel a különleges és magával ragadó játékhangulat megteremtése érdekében szinkronizálhatók az Aura-funkciós termékek fényei.
Többplatformos kompatibilitás
A 3,5 mm-es jack helyett a ROG Delta egy USB-C csatlakozót kapott. A hozzá járó USB-C -- USB 2.0 (Type-A) adapterrel gyakorlatilag minden játékplatformhoz hozzáköthető (ide értve a PC-ket, a konzolokat és a mobileszközöket is), hogy iparágvezető teljesítményét bármikor és bárhol élvezhesd.
Ergonomikus D alakú fülrész
A ROG Delta ergonomikus, D alakú fülrésze jobban illeszkedik az emberi fül alakjához, mint az ovális fülesek. 20%-kal csökkenti az érintkezési terület, emiatt kényelmesebb, főleg akkor, ha hosszú ideig kell viselni a fejhallgatót.
Befordítva a jobb hangért és a nagyobb kényelemért
A hangsugárzók a fülrészben 12 fokos szögben állnak, ami jól közelíti az emberi fül természetes szögét. A ferde kialakítás nem csak kényelmesebb, de a hangminőséget is javítja azzal, hogy az audiojelek közvetlenül a füljáratba érkeznek.
Kétféle illeszkedés és érzet
A ROG Delta-ral kétféle illeszkedés és érzet közül választhatod ki, hogy melyik felel meg jobban az igényeidnek és szempontjaidnak. A fehérje alapú műbőrt és textilhálót kombináló ROG Hybrid fülpárnák vastagabbak, jobban lélegeznek és jobban körbeveszik a fület, tökéletesek a hosszú játékmenetekhez. A csak fehérje alapú műbőrből készült párnák ehhez képest valamivel vékonyabbak és puhábbak, főleg útközben használhatók remekül.
Azonnali vezérlés a kezed ügyében
A fülrészen található intuitív kezelőgombokkal azonnal állíthatod a hangerőt és az RGB-megvilágítást, a strapabíró billenőkapcsolóval pedig könnyen elnémíthatod a mikrofont játék közben.


Technikai jellemzők
Termék típusa: Vezetékes Gaming fejhallgató
Kivitel: Fület teljesen befedő (Over-Ear)
Jelátvitel: Vezetékes
Névleges impedancia: 32 Ohm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 40 kHz
Mikrofon frekvencia: 100 Hz - 10 kHz
Támogatott platform: PC, MAC, PlayStation 4, PlayStation 5

Kialakítás
Hangerőszabályzó: Igen
Beépített mikrofon: Igen
Csatornák száma: 2.0
Csatlakozók: USB Type-A, USB Type-C
Forgó fülkagyló: Igen
Különleges jellemzők: RGB megvilágítás, Virtual 7.1

Általános jellemzők
Kábelhossz: 1.5 m
Tömeg: 0.387 kg
Tömeg: 0.387 kg
Szín: Fekete
Doboz tartalma: Használati útmutató, USB-C - USB-A adapter

db
Vissza
Legkeresettebb termékeink
285A/435A/436A/CRG-725 2K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
4.015 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
301XL BK V2 (CH563EE) 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
6.227 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
285A/CRG-725 (CE285A) 1.6K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
3.999 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
T0711 (711) 15ML 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
890 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
Akciós termékek
TK-17 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
4.180 Ft+ÁFA Készlet: 6-20 darab
db
CLI-571XL BK 13.5ML 100% ÚJ UGY. ZAFÍR PATRON
521 Ft+ÁFA Készlet: 21-50 darab
db
W2072A (117A) 0.7K YELLOW 100% ÚJ ZAFÍR TONER
14.190 Ft+ÁFA Készlet: 6-20 darab
db
db
Jelenleg nincs raktáron, érdeklődjön telefonon!
T0714 (714) 15ML 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
890 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
Bejelentkezés
Kosár tartalma
A kosár üres.