Keresés

Speciális keresés »

ASUS ROG P709 KERIS WIRELESS AIMPOINT GAMER EGÉR, FEHÉR (90MP02V0-BMUA10)

ASUS ROG P709 KERIS WIRELESS AIMPOINT GAMER EGÉR, FEHÉR (90MP02V0-BMUA10)

Termékfajta: Egyéb termékek

Brand: Egyéb

Terméktípus: Egyéb

db
Ár: 30.300 Ft + áfa (Bruttó: 38.481 Ft)
Készlet: 6-20 darab

A ROG Keris Wireless AimPoint egy könnyű, mindössze 75 grammos vezeték nélküli RGB gamer egér, amely 36 ezer dpi-s ROG AimPoint optikai érzékelővel, három kapcsolódási móddal, ROG SpeedNova vezeték nélküli technológiával, cserélhető ROG mikrokapcsolókkal, PBT anyagú gombokkal, ROG Paracord vezetékkel, 100% teflon egértalpakkal, öt programozható gomb és ROG csúszásmentes fogómatricával érkezik.

  • Tökéletes precizitás: 36 ezer dpi-s ROG AimPoint optikai érzékelő 650 ips sebességgel és 50 g-s gyorsulással, valamint 1000 Hz-es lekérdezési gyakoriság
  • Háromféle csatlakoztatási lehetőség: Vesd bele magad a játékba a szivárvány színeiben ragyogva az akár 119 órás üzemidőt nyújtó alacsony késleltetésű 2,4 GHz-es rádiós kapcsolattal, párosítsd akár három eszközzel Bluetooth® módban vagy töltsd és játssz egyszerre a vezetékes USB-s móddal
  • ROG SpeedNova vezeték nélküli technológia: Alacsony késleltetésű, megbízható vezeték nélküli teljesítmény és optimális energiatakarékosság a 2,4 GHz-es RF módban
  • Könnyű felépítés: A modernebb megoldásokkal a strapabíró belső szerkezetű egér súlya mindössze 75 gramm lett.
  • Push-Fit Switch Socket II: A cserélhető egérkapcsolókkal könnyedén személyre szabható Keris AimPoint ROG mikrokapcsolókat tartalmaz, de más 3 tűs mechanikus és 5 tűs optomechanikus kapcsolókkal is kompatibilis
  • PBT ANYAGÚ BAL/JOBB GOMB: Strapabíró, nem csúszós felszíne jól ellenáll a kopásnak és a kifényesedésnek, és mindig egyforma használati élményt garantál
  • Csúszásmentes ROG-mintás fogómatrica: Biztonságosabb fogást és menőbb kinézetet nyújt
  • Sima és gyors mozgás: ROG Paracord és 100% teflon egértalpak

TÉVEDHETETLEN PONTOSSÁG
A könnyű ROG Keris Wireless AimPoint gamer egér korábban soha nem tapasztalt, tévedhetetlen pontossággal használható. Az exkluzív ROG AimPoint akár 36 ezer dpi-s érzékenységi szintre is képes optikai érzékelője, könnyebb teste és hosszabb akkumulátoros üzemideje miatt a ROG Keris Wireless AimPoint ideális társ a csatákban.

TÖKÉLETES PRECIZITÁS
Kövess minden mozdulatot páratlan precizitással a ROG AimPoint optikai érzékelővel. A 100 - 36 000 közötti érzékenységi szintekkel és iparágvezető, 1% alatti CPI-eltéréssel rendelkező érzékelő akár 650 IPS sebességgel és max. 50 g-s gyorsulással követi a mozdulatokat, hogy minden csapásod gyors és hatékony legyen.

HÁROMFÉLE CSATLAKOZTATÁSI LEHETŐSÉG
Csatlakoztasd a Keris Wireless AimPointot bárhogy, ahogyan kedved tartja: használd az ultragyors 2,4 GHz-es rádiós módot, kösd össze akár három eszközzel a Bluetooth® gyors párosítási technológiájával, vagy használd a gyorstöltést, miközben USB-s vezetékes módban leuralod a játékot.

MARATONI JÁTÉKRA KÉSZÜLT
Kicsi súlya miatt még a dühöngő csatákban is gyorsan mozog, az optimalizált akkumulátoros használati idő miatt pedig akár egy napokig tartó csatát is végigküzdhetsz vele.

TENGELYEN ELFORDULÓ GOMBOK
Ezzel a különleges megoldással az egérgomb és a mikrokapcsoló között egyáltalán nem lesz hézag, garantált az azonnali működés.

FANTASZTIKUS KATTINTÁSÉRZET
A ROG mikrokapcsolókat 70 millió kattintásos élettartamra terveztük, és aranyozott csatlakozójuk növeli a strapabírást. Minden egyes kapcsolóra szigorú ROG gyártási előírások vonatkoznak, amely szerint a nyomáserő-eltérés nem lehet nagyobb +/- 5 newtonnál, mert ezzel biztosítható a konzisztens kattintási élmény.

PUSH-FIT SWITCH SOCKET II
Az exkluzív ROG „push-fit” foglalatokkal könnyedén válthatsz a kompatibilis 3 tűs mechanikus és az 5 tűs optikai mikrokapcsolók között – ezzel személyre szabhatod a lenyomási vagy a visszajelzési erőt, vagy kicserélheted az elhasználódott, elromlott kapcsolókat.

JOBB- ÉS BALOLDALI PBT GOMBOK
A két gomb strapabíró, nem csúszós felszíne jól ellenáll a kopásnak és a kifényesedésnek, hogy mindig egyforma maradjon az egér tapintása.

SIMA ÉS GYORS MOZDULATOK
A különlegesen hajlékony és könnyű ROG Paracord vezeték és a lekerekített élű, 100% teflon egértalpak segítenek abban, hogy az egér a lehető legkevesebb beakadással a lehető legszabadabban mozogjon, simán suhanhasson.
Fekete és fehér ROG Keris Wireless AimPoint a PBT anyagú jobb- és baloldali gombok bemutatásához

AZONNALI DPI-VÁLTÁS
Az azonnali DPI-váltó funkcióval menet közben állítható az egér érzékenysége. A másik megoldás, ha a gombbal kattintva végigléptetsz a különféle DPI-értékeken.

AURA MEGVILÁGÍTÁS
Játssz még stílusosabban a szivárvány összes színével vagy az előre beállított Aura Sync RGB fényeffektusokkal.

ARMOURY CRATE
Az Armoury Crate intuitív felhasználói felületén könnyedén hozzáhangolhatod a ROG Keris Wireless AimPoint egeret a saját játékstílusodhoz – add meg a teljesítmény- és a felületkalibrációs beállításokat, programozd a gombokat, tedd át a funkciókat máshová, és fedezd fel a többi lehetőséget. Játék közben akár hardverstatisztikákat is rögzíthetsz az adatok elemzéséhez.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Típus: Gaming
Felbontás: 36000 dpi
Egér felülete: Bluetooth, USB, Wireless
Technológia: Wireless
Szín: Fehér
Méretek (mm): 62 x 118 x 39 mm
Súly: 0.075 kg
Csomag tartalma: Egér

db
Vissza
Legkeresettebb termékeink
285A/435A/436A/CRG-725 2K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
4.015 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
301XL BK V2 (CH563EE) 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
6.227 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
285A/CRG-725 (CE285A) 1.6K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
3.999 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
T0711 (711) 15ML 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TINTAPATRON
890 Ft+ÁFA Készlet: 50+ darab
db
db
Akciós termékek
MLT-D203S 3K 100% ÚJ ZAFÍR TONER
8.349 Ft+ÁFA Készlet: 6-20 darab
db
279A (CF279A) 1K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
4.729 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
ML-3470A 4K 100% ÚJ UGY. ZAFÍR TONER
8.800 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
MX500GT UGY. TONER
16.390 Ft+ÁFA Készlet: 1-5 darab
db
Jelenleg nincs raktáron, érdeklődjön telefonon!
Jelenleg nincs raktáron, érdeklődjön telefonon!
Bejelentkezés
Kosár tartalma
A kosár üres.